Onze diensten

Van kantoren tot trappenhuizen. Voor uw gemak!

Diensten

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud

Een opgeruimd en schoon kantoor is niet alleen het visitekaartje van uw bedrijf. Een schone en frisse werkplek leidt ook tot een hogere productiviteit van uw medewerkers en tot minder verzuim. Natuurlijk voelen ook uw klanten zich prettig in een goed verzorgde werkomgeving. Dit geldt ook voor de trappenhuizen in appartementencomplexen. Ook daar wil u een schone en veilige omgeving.

Of het nu gaat om een eenmalige, dagelijkse of periodieke schoonmaak: GWS dé schoonmaker zorgt met vakkundige medewerkers en professionele middelen voor een optimaal eindresultaat.

Glas en gevelreiniging

Schone ramen en kozijnen dragen in belangrijke mate bij aan een verzorgd aanzien van uw pand. En mede door het onstuimige Nederlandse klimaat kunnen we niet om glasreiniging heen. Bovendien verlengen schone ramen de levensduur van uw kozijnen.

Welk materiaal of welke vorm uw kozijnen en ramen ook hebben, GWS dé schoonmaker levert maatwerk voor regelmatige reiniging en speciale behandeling.

Ook het reinigen van gevels zoals (bak)steen, beton of damwanden behoort tot onze werkzaamheden.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Vloeren worden meestal intensief gebruikt en hebben dus intensief onderhoud nodig. Specialistisch vloeronderhoud is een vak apart en GWS dé schoonmaker beheerst dit vak tot in de finesses. Of het nu gaat om tegelvloeren, linoleumvloeren, pvc-vloeren, siergrindvloeren, marmeren vloeren of betonvloeren: wij komen altijd met een gepaste oplossing!

Wij leggen als het ware iedere dag de 'rode loper' uit voor u, uw personeel en uw klanten!

Sanitaire voorzieningen

Een schoon toilet draagt bij aan de gezondheid van uw medewerkers en bezoekers. Naast het op vaste momenten reinigen van toiletten, wastafels en urinoirs door onze gediplomeerde medewerkers, levert GWS dé schoonmaker, via gerenommeerde partners, een breed assortiment aan toiletpapier, handdoeken (papier of linnen), damesverbandcontainers, luchtverfrissers en schoonloopmatten. De sanitaire voorzieningen kunnen zowel op bruikleenbasis, huur als koop, tegen concurrerende tarieven, geleverd worden.

Keukenreiniging

De verzekering vraagt om een jaarlijkse dieptereiniging van uw keuken. Wij ontzorgen u daarin. Een dieptereiniging in de keuken zorgt ervoor dat er een goede hygienische ruimte is om in te werken en het zorgt tevens voor een stralende indruk bij uw klanten!

Reiniging zonnepanelen

Om uw rendement optimaal te houden is het belangrijk uw installatie regelmatig te laten reinigen. Door weer, wind en uitlaatgassen in de lucht ontstaat er namelijk een vuile laag op uw installatie waardoor zonlicht minder goed door kan dringen. Onderzoek heeft uitgewezen dat reiniging wel 15% rendementstoename kan opleveren!

Werkwijze

U weet waar u aan toe bent

De 'GWS aanpak' is vanaf het eerste contact zichtbaar. Voor uw offerte aanvraag nemen wij ruim de tijd. Om een transparante offerte te kunnen maken met een duidelijk werkprogramma, komen we bij u langs om uw wensen te bespreken en uw gebouw(en) te bekijken. Aan de hand van deze informatie maken wij vervolgens een op maat gemaakte offerte waarmee u precies weet waar u aan toe bent als u met ons in zee gaat.

GWS richt zich op o.a. kantoorpanden, onderwijsinstellingen en woningbouwverenigingen. Binnen GWS staat efficiënt handelen centraal. Dat vertaalt zich terug in het feit dat zowel klant als schoonmaker één aanspreekpunt heeft. In ons contact met zowel onze medewerkers als met onze klanten, stellen wij betrokkenheid en persoonlijk contact centraal. Schoonmaak is mensenwerk en dus dien je vraagstukken over de werkvloer, ook op de werkvloer op te lossen. Dat persoonlijke contact is mogelijk omdat wij met een compact team de aansturing van de werkvloer uitvoeren. Iedereen binnen GWS dé schoonmakerweet wie onze klanten zijn, wat er speelt en kan direct actie ondernemen.

Vraag een offerte op maat aan

Offerte op maat aanvragen

Wat onze klanten over ons zeggen

Customer Testimonails

Onze samenwerking met GWS de Schoonmaker dateert sinds eind 2008 toen wij onze intrek namen in onze locatie op Bedrijvenpark De Brand. Ik heb Gaby Westelaken leren kennen binnen diverse Bossche netwerkorganisaties als een ondernemer met een duidelijke visie en met een betrokken organisatie. Reden voor Riemersma Leasing om met zijn bedrijf samen te werken. Sinds die tijd komen Nicole en Henry een aantal uren per week voor het dagelijks onderhoud en dat doen zij goed. Flexibel, betrokken en altijd aanwezig. Daarnaast komen maandelijks andere collega’s voor de glasbewassing. Een transparante samenwerking en net als Riemersma Leasing is GWS de Schoonmaker een familiebedrijf. Een organisatie met betrokken medewerkers die voor ons het verschil maken.

Rob Gielens Riemersma Leasing
Customer Testimonails

Wij werken al ruim 15 jaar met GWS. De afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een direct marketingorganisatie met 65 medewerkers. Er komen regelmatig klanten uit de ICT en Automotive sector bij ons over de vloer. Transparantie is een van onze kernwaarden en wij geven onze klanten dan ook graag een kijkje in onze keuken. Wij krijgen vaak complimenten hoe het er bij ons uitziet. Dit komt zeker niet in de laatste plaats door de wijze waarop er bij ons wordt schoongemaakt. Een schone en prettige werkomgeving werkt positief voor onze medewerkers en straalt ook uit op onze klanten. Het management van GWS staat midden in de samenleving en is sociaal betrokken. Dit merk je o.a. aan de mensen die vanuit GWS bij ons werken: ik beschouw ze als medewerkers van Computer Profile. Schoonmaak is veel meer dan de laagste prijs. GWS bewijst dit wat mij betreft al jaren.

Michiel Alkemade Computer Profile