Diensten

Van kantoren tot trappenhuizen. Voor uw gemak!

Schoonmaakonderhoud

Klanten voelen zich prettig in een goed verzorgde werkomgeving. Dit geldt ook voor de trappenhuizen in appartementencomplexen. Ook daar wil u een schone en veilige omgeving. GWS dé schoonmaker zorgt voor een optimaal eindresultaat.

Lees meer

Glasbewassing

Schone beglazing zorgt voor een verzorgd aanzien van uw pand. Omdat ieder pand anders is met andere beglazing, is iedere glasbewassing maatwerk. Onze specialisten zijn getraind in alle soorten beglazing en kozijnen.

Lees meer

Vloeronderhoud

Omdat vloeren intensief gebruikt worden, is het ook nodig dat er intensief vloeronderhoud is. Het schoonmaken van vloeren is voor GWS dé Schoonmaker al langer een van de belangrijkste specialisaties. Onze medewerkers weten welke reinigingsmanier het beste is voor uw vloer.

Lees meer

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire hygiëne is één van de concepten waarmee u zich, met ons als schoonmaakbedrijf, kunt onderscheiden. Zoveel mensen, zoveel verschillende smaken. Omdat we u en uw klanten zo goed mogelijk willen bedienen, zorgen wij graag voor uitstekend verzorgde toiletruimte.

Lees meer

Eenmalige schoonmaak

Wanneer een pand wordt opgeleverd na de bouw, verbouwing of verhuizing, is het 'bezemschoon'. GWS de Schoonmaker zorgt ervoor dat het pand direct bruikbaar of bewoonbaar is en kan zelfs al tijdens de bouw helpen met de bouwplaats schoon en georganiseerd te houden.

Lees meer

Dieptereiniging keuken

In keukens is hygiëne van groot belang. De overheid stelt dan ook strenge eisen aan professionele keukens. Een goed schoongemaakte keuken zorgt niet alleen voor een betere brandveiligheid, maar ook voor een goede uitstraling naar uw klanten toe.

Lees meer

Gevelreiniging

Vaak is uw pand een visitekaartje van uw onderneming. Graffiti-, roet- en vochtplekken daarbij dus een no-go. Behalve dat uw pand er na behandeling weer schoon uit ziet, zorgt het er ook voor dat de levensduur van uw pand beter in stand blijft.

Lees meer

Schoonmaken zonnepanelen

Door weer, wind en uitlaatgassen worden uw zonnepanelen vervuild. Vervuilde zonnepanelen laten minder licht door naar de zonnecellen, waardoor u minder energie opwekt. GWS dé Schoonmaker heeft specialisten op het gebied van het schoonmaken van zonnepanelen.

Lees meer

Computerreiniging

Reiniging van toetsenborden, beeldschermen en muizen heeft alleen effect als dit regelmatig gebeurt. GWS dé schoonmaker neemt deze zorg graag van u over. Samen met onze partner DISKO hebben wij een reinigingsconcept voor u samengesteld

Lees meer

Customer Testimonails

Onze samenwerking met GWS de Schoonmaker dateert sinds eind 2008 toen wij onze intrek namen in onze locatie op Bedrijvenpark De Brand. Ik heb Gaby Westelaken leren kennen binnen diverse Bossche netwerkorganisaties als een ondernemer met een duidelijke visie en met een betrokken organisatie. Reden voor Riemersma Leasing om met zijn bedrijf samen te werken. Sinds die tijd komen Nicole en Henry een aantal uren per week voor het dagelijks onderhoud en dat doen zij goed. Flexibel, betrokken en altijd aanwezig. Daarnaast komen maandelijks andere collega’s voor de glasbewassing. Een transparante samenwerking en net als Riemersma Leasing is GWS de Schoonmaker een familiebedrijf. Een organisatie met betrokken medewerkers die voor ons het verschil maken.

Rob Gielens Riemersma Leasing
Customer Testimonails

Wij werken al ruim 15 jaar met GWS. De afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een direct marketingorganisatie met 65 medewerkers. Er komen regelmatig klanten uit de ICT en Automotive sector bij ons over de vloer. Transparantie is een van onze kernwaarden en wij geven onze klanten dan ook graag een kijkje in onze keuken. Wij krijgen vaak complimenten hoe het er bij ons uitziet. Dit komt zeker niet in de laatste plaats door de wijze waarop er bij ons wordt schoongemaakt. Een schone en prettige werkomgeving werkt positief voor onze medewerkers en straalt ook uit op onze klanten. Het management van GWS staat midden in de samenleving en is sociaal betrokken. Dit merk je o.a. aan de mensen die vanuit GWS bij ons werken: ik beschouw ze als medewerkers van Computer Profile. Schoonmaak is veel meer dan de laagste prijs. GWS bewijst dit wat mij betreft al jaren.

Michiel Alkemade Computer Profile