Diensten

Van kantoren tot trappenhuizen. Voor uw gemak!

Schoonmaken zonnepanelen

Door weer, wind en uitlaatgassen worden uw zonnepanelen vervuild. Vervuilde zonnepanelen laten minder licht door naar de zonnecellen, waardoor u minder energie opwekt. GWS dé Schoonmaker heeft specialisten op het gebied van het schoonmaken van zonnepanelen.

Lees meer

Eenmalige schoonmaak

Wanneer een pand wordt opgeleverd na de bouw, verbouwing of verhuizing, is het 'bezemschoon'. GWS de Schoonmaker zorgt ervoor dat het pand direct bruikbaar of bewoonbaar is en kan zelfs al tijdens de bouw helpen met de bouwplaats schoon en georganiseerd te houden.

Lees meer

Dieptereiniging keuken

In keukens is hygiëne van groot belang. De overheid stelt dan ook strenge eisen aan professionele keukens. Een goed schoongemaakte keuken zorgt niet alleen voor een betere brandveiligheid, maar ook voor een goede uitstraling naar uw klanten toe.

Lees meer

Vloeronderhoud

Omdat vloeren intensief gebruikt worden, is het ook nodig dat er intensief vloeronderhoud is. Het schoonmaken van vloeren is voor GWS dé Schoonmaker al langer een van de belangrijkste specialisaties. Onze medewerkers weten welke reinigingsmanier het beste is voor uw vloer.

Lees meer

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire hygiëne is één van de concepten waarmee u zich, met ons als schoonmaakbedrijf, kunt onderscheiden. Zoveel mensen, zoveel verschillende smaken. Omdat we u en uw klanten zo goed mogelijk willen bedienen, zorgen wij graag voor uitstekend verzorgde toiletruimte.

Lees meer

Glasbewassing

Schone beglazing zorgt voor een verzorgd aanzien van uw pand. Omdat ieder pand anders is met andere beglazing, is iedere glasbewassing maatwerk. Onze specialisten zijn getraind in alle soorten beglazing en kozijnen.

Lees meer

Gevelreiniging

Vaak is uw pand een visitekaartje van uw onderneming. Graffiti-, roet- en vochtplekken daarbij dus een no-go. Behalve dat uw pand er na behandeling weer schoon uit ziet, zorgt het er ook voor dat de levensduur van uw pand beter in stand blijft.

Lees meer

Schoonmaakonderhoud

Klanten voelen zich prettig in een goed verzorgde werkomgeving. Dit geldt ook voor de trappenhuizen in appartementencomplexen. Ook daar wil u een schone en veilige omgeving. GWS dé schoonmaker zorgt voor een optimaal eindresultaat.

Lees meer