Dieptereiniging keuken

Voor een hygiënische werkomgeving en een stralende indruk bij uw klanten!

Een schone keuken is de basis van een professionele keuken. De overheid stelt dan ook strenge eisen aan de hygiëne in professionele keukens. Daarnaast is het bij veel organisaties vaak nog onbekend dat de verzekering vraagt om een jaarlijkse dieptereiniging van uw keuken. Vaak komt men daar achter wanneer schade is ontstaan door bijvoorbeeld brand in de te vette afzuigkanalen.

Keukenreiniging

Ook de ophoping van vuil op moeilijk bereikbare plaatsen is een veelvoorkomend probleem. Vaak vermenigvuldigen bacteriën zich binnen het afzuigsysteem, tegen tegelwanden en achter apparatuur.

Door middel van dieptereiniging zal de brandveiligheid worden verhoogt en ongedierte worden voorkomen. Tijdens een dieptereiniging wordt alles gedemonteerd, schoongemaakt, gedesinfecteerd en opnieuw gemonteerd in keukens en sanitair. Ook worden alle elementen in de keuken direct gecontroleerd of ze nog functioneren.

Schoonmaak volgens HACCP-normen

Wij maken schoon conform de HACCP-normen. Waar nodig desinfecteren we onderdelen en werkvlakken en vervangen we kitnaden. Voor een (groot)keuken adviseren we een jaarlijkse dieptereiniging.

Wij  zijn hierin van toegevoegde waarde. Een dieptereiniging in de keuken zorgt ervoor dat er een goede hygiënische ruimte is om in te werken en het zorgt tevens voor een stralende indruk bij uw klanten!

Wilt u advies over keukenreiniging? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.