Vloeronderhoud

Intensief onderhoud van verschillende soorten vloeren!

Vloeren worden meestal intensief gebruikt en hebben dus intensief onderhoud nodig. Specialistisch vloeronderhoud is een vak apart en GWS dé schoonmaker beheerst dit vak tot in de finesses. Of het nu gaat om tegelvloeren, linoleumvloeren, pvc-vloeren, siergrindvloeren, marmeren vloeren of betonvloeren: wij komen altijd met een gepaste oplossing!

Specialistische reiniging van vloeren

GWS dé schoonmaker beschikt over goed opgeleide en ervaren vakmensen, want specialistisch vloedonderhoud begint waar de reguliere schoonmaak stopt. Onze medewerkers weten of een vloer met stoom, droog of nat gereinigd moet worden en zorgen dat u minimale overlast heeft van de reiniging. Zo kunnen we deze werkzaamheden ook ’s-Avonds of in het weekend uitvoeren. Ook het in- en uitruimen kunnen wij voor u doen. Onze aanpak sluit geheel aan bij uw wensen.

 

Advies over vloeronderhoud van GWS?

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor de vloeren in uw gebouw? Of het gaat om harde vloeren of vloerbedekking, wij kunnen op locatie een proef verzorgen en bepalen op welke wijze wij uw vloer kunnen reinigen, impregneren en of conserveren.

Wij leggen als het ware iedere dag de 'rode loper' uit voor u, uw personeel en uw klanten!

Wilt u advies over vloeronderhoud? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.