Sanitaire voorzieningen

Sanitaire hygiëne is één van de concepten waarmee u zich, met ons als schoonmaakbedrijf, kunt onderscheiden. Zoveel mensen, zoveel verschillende smaken. Omdat we u en uw klanten zo goed mogelijk willen bedienen, hebben we een assortiment samengesteld waarvan het resultaat altijd hetzelfde is: een uitstekend verzorgde toiletruimte.

Reiniging van sanitaire voorzieningen

Een schoon toilet draagt bij aan de gezondheid van uw medewerkers en bezoekers. Naast het op vaste momenten reinigen van toiletten, wastafels en urinoirs door onze gediplomeerde medewerkers, levert GWS dé schoonmaker, via gerenommeerde partners, een breed assortiment aan toiletpapier, handdoeken (papier of linnen), damesverbandcontainers, luchtverfrissers en schoonloopmatten. De sanitaire voorzieningen kunnen zowel op bruikleenbasis, huur als koop, tegen concurrerende tarieven, geleverd worden.

Sanitaire benodigheden bij bedrijven

Veel van de dispensers kunnen door onze eigen technische dienst in bruikleen bij u worden geplaatst, waarna u uitsluitend de gebruikte vullingen berekend krijgt.

Dit wordt tegen daadwerkelijk verbruik berekend, dus u betaalt niet een maandelijkse huur. Hiermee kunt u vaak tot enkele duizenden euro's per jaar besparen ten opzichte van een huurinrichting.

Wilt u advies over sanitaire benodigdheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

Gaby Westelaken
Schoonmaakadviseur

Stel mij al uw vragen

Stel uw vraag

Deze diensten bieden wij o.a. aan in de volgende segmenten

Quote Author

Onze samenwerking met GWS de Schoonmaker dateert sinds eind 2008 toen wij onze intrek namen in onze locatie op Bedrijvenpark De Brand. Ik heb Gaby Westelaken leren kennen binnen diverse Bossche netwerkorganisaties als een ondernemer met een duidelijke visie en met een betrokken organisatie. Reden voor Riemersma Leasing om met zijn bedrijf samen te werken. Sinds die tijd komen Nicole en Henry een aantal uren per week voor het dagelijks onderhoud en dat doen zij goed. Flexibel, betrokken en altijd aanwezig. Daarnaast komen maandelijks andere collega’s voor de glasbewassing. Een transparante samenwerking en net als Riemersma Leasing is GWS de Schoonmaker een familiebedrijf. Een organisatie met betrokken medewerkers die voor ons het verschil maken.

Rob Gielens

Riemersma Leasing