Glasbewassing

Voor een verzorgd aanzien van uw pand en een langere levensduur van uw kozijnen!

Schone ramen en kozijnen dragen in belangrijke mate bij aan een verzorgd aanzien van uw pand. Mede door het onstuimige Nederlandse klimaat kunnen we niet om glasreiniging heen. Bovendien verlengen schone ramen de levensduur van uw kozijnen.

Glazenwasser met ervaring

Elk gebouw is anders en daardoor blijft glasbewassing maatwerk. Daarnaast kan de frequentie van het binnenwerk of de entree afwijken. Samen met u stellen we een plan samen waar we deze frequentie aan uw wensen aanpassen. Welk materiaal of welke vorm uw kozijnen en ramen ook hebben, GWS dé schoonmaker levert maatwerk voor regelmatige reiniging en speciale behandeling. Onze glazenwassers zijn ook getraind om eventuele gebreken te signaleren.

Onze specialisten zijn VCA gecertificeerd en hebben alle benodigde opleidingen gevolgd. Voor aanvang van de werkzaamheden wordt er een risico inventarisatie en evaluatie gemaakt. Zo kunnen we altijd veilig werken. 

Maatwerk reiniging van uw ramen

Wij beschikken over professioneel materiaal om de beglazing te reinigen. Indien nodig gebruiken we een hoogwerker en of een osmose – telescoopinstallatie.

Wilt u advies over glasbewassing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.