Kantoren

In een dynamische wereld waarbij men tegenwoordig spreekt over thuiswerken en flexplekken wordt het gevoel bij de werkplek steeds belangrijker. Het kantoor moet een aangename plek zijn om te werken. Uw medewerkers en bezoekers willen zich welkom en thuis voelen.

Kantoor schoonmaak

Wist u dat een schoon en opgeruimd kantoor zorgt dat uw medewerkers productiever en meer tevreden zijn? Uit diverse onderzoeken blijkt dat schoonmaak hieraan bijdraagt. Ook al veranderen kantoren vaak tegenwoordig, één onderdeel blijft hetzelfde: het kantoor moet altijd schoon zijn. GWS dé schoonmaker verzorgt dit op een professionele wijze om een prettige werksfeer te creëren. Wij leveren u scherp maatwerk bij het schoonmaken van kantoren. Ongeacht formaat, indeling en gebruik van uw kantoren. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in schoonmaakonderhoud en maken voor u altijd een offerte waarbij de met u afgesproken prijs-/kwaliteit verhouding bepalend zijn.

Schoonmaak bij bedrijven

Denkt u na over dagschoonmaak, maar bent u bang dat wij u storen tijdens uw werk? Overdag schoonmaken is goed mogelijk. De medewerkers van GWS dé schoonmaker werken voor 80% tijdens kantooruren. Door onze zichtbaarheid is de waardering en het respect veel hoger dan schoonmaken tijdens de avonduren. Onze 400 medewerkers worden allemaal opgeleid en krijgen tijdens de opleiding een extra module ‘communiceren en signaleren’, zodat ze uw medewerkers en bezoekers ook vriendelijk begroeten. Dagschoonmaak heeft als bijkomend voordeel dat uw medewerkers zich bewust worden van hun vervuiling en er zelf voor gaan zorgen dat alles netjes en schoon blijft. Eventueel kunnen we u ondersteunen in dit proces.

Wilt u advies over schoonmaken in kantoren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

Gaby Westelaken
Schoonmaakadviseur

Stel mij al uw vragen

Stel uw vraag

Bekijk ook de andere segmenten waarin wij actief zijn

Quote Author

Onze samenwerking met GWS de Schoonmaker dateert sinds eind 2008 toen wij onze intrek namen in onze locatie op Bedrijvenpark De Brand. Ik heb Gaby Westelaken leren kennen binnen diverse Bossche netwerkorganisaties als een ondernemer met een duidelijke visie en met een betrokken organisatie. Reden voor Riemersma Leasing om met zijn bedrijf samen te werken. Sinds die tijd komen Nicole en Henry een aantal uren per week voor het dagelijks onderhoud en dat doen zij goed. Flexibel, betrokken en altijd aanwezig. Daarnaast komen maandelijks andere collega’s voor de glasbewassing. Een transparante samenwerking en net als Riemersma Leasing is GWS de Schoonmaker een familiebedrijf. Een organisatie met betrokken medewerkers die voor ons het verschil maken.

Rob Gielens

Riemersma Leasing