Eenmalige schoonmaak

Na een verbouwing, renovatie of bij nieuwbouw worden panden in de regel bezemschoon opgeleverd. Hiermee zijn zij echter nog niet geschikt voor gebruik.

Bij een eenmalige opleveringsschoonmaak maken wij voor u ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes, liften en trappenhuizen echt schoon.

Opleveringsschoonmaak diensten

Een verbouwing of renovatie zorgt voor veel vervuiling, denkt u hierbij aan cementsluier, verf- en kitresten en bouwvuil. Dit alles kunnen wij voor u verwijderen. Met deze schoonmaak zorgen wij voor een goede basis voor het dagelijkse onderhoud en is het pand direct klaar om in gebruik te nemen. Een schone start na een renovatie, verbouwing of oplevering van uw nieuwe of bestaande locatie is belangrijk. Een opleveringsschoonmaak kan worden uitgevoerd in verschillende panden of ruimtes, maar dat hoeft niet alleen na de renovatie, verbouwing of oplevering te zijn.

Deze schoonmaak kunt u ook laten inzetten bij een verhuizing: we kunnen dan het oude pand schoonmaken voor de oplevering aan de verhuurder of koper van het pand

Het leeghalen van een woning of bedrijfspand is een vak, het vergt een behoorlijke organisatie en planning. Beide kosten veel tijd en inspanning. De meest voorkomende redenen van een ontruiming zijn overlijden, verhuizen (naar een verpleeghuis), emigratie, samenwonen, trouwen, echtscheiding of faillissement.

Schoonmaak bouwwerkzaamheden

Wij vinden het ook belangrijk dat tijdens de bouwwerkzaamheden de bouwketen schoon en netjes is, daarom leveren wij ook bouwopruimers die zorgen voor een opgeruimde en nette bouwplaats. Dit werkt een stuk prettiger voor uw medewerkers en draagt bij aan overzicht en veiligheid van de werkomgeving.

Wilt u advies over eenmalige schoonmaak ? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

Gaby Westelaken
Schoonmaakadviseur

Stel mij al uw vragen

Stel uw vraag

Deze diensten bieden wij o.a. aan in de volgende segmenten

Quote Author

Onze samenwerking met GWS de Schoonmaker dateert sinds eind 2008 toen wij onze intrek namen in onze locatie op Bedrijvenpark De Brand. Ik heb Gaby Westelaken leren kennen binnen diverse Bossche netwerkorganisaties als een ondernemer met een duidelijke visie en met een betrokken organisatie. Reden voor Riemersma Leasing om met zijn bedrijf samen te werken. Sinds die tijd komen Nicole en Henry een aantal uren per week voor het dagelijks onderhoud en dat doen zij goed. Flexibel, betrokken en altijd aanwezig. Daarnaast komen maandelijks andere collega’s voor de glasbewassing. Een transparante samenwerking en net als Riemersma Leasing is GWS de Schoonmaker een familiebedrijf. Een organisatie met betrokken medewerkers die voor ons het verschil maken.

Rob Gielens

Riemersma Leasing