Hotels & Horeca

In een wereld waarin rating sites bepalen of uw hotel vol zit, is schoonmaakonderhoud een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Uw gasten voelen zich direct welkom en thuis in een schone en frisse hotelkamer. Uw hotel moet vooral uitnodigend zijn. In de hotelsector draait het om de beleving van de gast.

Schone, gastvrije uitstraling van uw hotel

Daarom garanderen wij een schone, gastvrije uitstraling van uw hotel. Wij streven naar 100% kwaliteitsgarantie en voeren wekelijkse controles uit. Die dragen bij aan het realiseren van de hoge standaard die u wenst. Uw visie wordt vertaald in onze dienstverlening. We stellen in samenwerking met u een maatwerk dienstenpakket samen.

Onze medewerkers worden allemaal opgeleid en krijgen tijdens de opleiding een extra module ‘communiceren en signaleren’, zodat ze uw gasten vriendelijk begroeten. Onze medewerkers zijn trots op hun vak: schoonmaken. Zo kunnen ze laten zien wie ze zijn en welke talenten ze hebben. Alles om van toegevoegde waarde te zijn voor uw organisatie. Zij werken met ergonomische en geluidsarme materialen en machines. 

Naast de dagelijkse schoonmaak verzorgen wij de periodieke schoonmaak. Denk aan de dieptereiniging van uw keuken, het reinigen van het afzuigsysteem, uw markiezen en zonneschermen.  

Hotel schoonmaak

Wilt u advies over schoonmaken in uw hotel? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

Gaby Westelaken
Schoonmaakadviseur

Stel mij al uw vragen

Stel uw vraag

Bekijk ook de andere segmenten waarin wij actief zijn

Quote Author

Onze samenwerking met GWS de Schoonmaker dateert sinds eind 2008 toen wij onze intrek namen in onze locatie op Bedrijvenpark De Brand. Ik heb Gaby Westelaken leren kennen binnen diverse Bossche netwerkorganisaties als een ondernemer met een duidelijke visie en met een betrokken organisatie. Reden voor Riemersma Leasing om met zijn bedrijf samen te werken. Sinds die tijd komen Nicole en Henry een aantal uren per week voor het dagelijks onderhoud en dat doen zij goed. Flexibel, betrokken en altijd aanwezig. Daarnaast komen maandelijks andere collega’s voor de glasbewassing. Een transparante samenwerking en net als Riemersma Leasing is GWS de Schoonmaker een familiebedrijf. Een organisatie met betrokken medewerkers die voor ons het verschil maken.

Rob Gielens

Riemersma Leasing