Schoonmaakonderhoud

Voor een optimaal resultaat van de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden

Een opgeruimd en schoon kantoor is niet alleen het visitekaartje van uw bedrijf. Een schone en frisse werkplek leidt ook tot een hogere productiviteit van uw medewerkers en tot minder verzuim. Natuurlijk voelen ook uw klanten zich prettig in een goed verzorgde werkomgeving. Dit geldt tevens voor de trappenhuizen in appartementencomplexen, deze moeten schoon en veilig zijn.

Dagschoonmaak

Denkt u na over dagschoonmaak, maar bent u bang dat wij u storen tijdens uw werk? Overdag schoonmaken is goed mogelijk. De medewerkers van GWS dé schoonmaker werken voor 80% tijdens kantooruren. Door onze zichtbaarheid is de waardering en het respect veel hoger dan schoonmaken tijdens de avonduren. Onze 400 medewerkers worden allemaal opgeleid en krijgen tijdens de opleiding een extra module ‘communiceren en signaleren’, zodat ze uw medewerkers en bezoekers ook vriendelijk begroeten. Onze medewerkers zijn trots op hun schoonmaakvak. Zo kunnen ze laten zien wie ze zijn en welke talenten ze hebben. Om van toegevoegde waarde te zijn voor uw organisatie. Zij werken met ergonomische en geluidsarme materialen en machines. Dagschoonmaak heeft als bijkomend voordeel dat uw medewerkers bewust worden van hun vervuiling en zelf gaan zorgen dat alles netjes en schoon blijft. Eventueel kunnen we u ondersteunen in dit proces. 

Wij werken transparant en duurzaam

Of het nu gaat om een eenmalige, dagelijkse of periodieke schoonmaak, GWS dé schoonmaker zorgt met vakkundige medewerkers en professionele middelen voor een optimaal eindresultaat.

Wilt u advies over schoonmaakonderhoud? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

Bekijk ook onze overige diensten

Schoonmaakonderhoud

Klanten voelen zich prettig in een goed verzorgde werkomgeving. Dit geldt ook voor de trappenhuizen in appartementencomplexen. Ook daar wil u een schone en veilige omgeving. GWS dé schoonmaker zorgt voor een optimaal eindresultaat.

Glasbewassing

Schone beglazing zorgt voor een verzorgd aanzien van uw pand. Omdat ieder pand anders is met andere beglazing, is iedere glasbewassing maatwerk. Onze specialisten zijn getraind in alle soorten beglazing en kozijnen.

Vloeronderhoud

Omdat vloeren intensief gebruikt worden, is het ook nodig dat er intensief vloeronderhoud is. Het schoonmaken van vloeren is voor GWS dé Schoonmaker al langer een van de belangrijkste specialisaties. Onze medewerkers weten welke reinigingsmanier het beste is voor uw vloer.

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire hygiëne is één van de concepten waarmee u zich, met ons als schoonmaakbedrijf, kunt onderscheiden. Zoveel mensen, zoveel verschillende smaken. Omdat we u en uw klanten zo goed mogelijk willen bedienen, zorgen wij graag voor uitstekend verzorgde toiletruimte.

Eenmalige schoonmaak

Wanneer een pand wordt opgeleverd na de bouw, verbouwing of verhuizing, is het 'bezemschoon'. GWS de Schoonmaker zorgt ervoor dat het pand direct bruikbaar of bewoonbaar is en kan zelfs al tijdens de bouw helpen met de bouwplaats schoon en georganiseerd te houden.

Dieptereiniging keuken

In keukens is hygiëne van groot belang. De overheid stelt dan ook strenge eisen aan professionele keukens. Een goed schoongemaakte keuken zorgt niet alleen voor een betere brandveiligheid, maar ook voor een goede uitstraling naar uw klanten toe.

Gevelreiniging

Vaak is uw pand een visitekaartje van uw onderneming. Graffiti-, roet- en vochtplekken daarbij dus een no-go. Behalve dat uw pand er na behandeling weer schoon uit ziet, zorgt het er ook voor dat de levensduur van uw pand beter in stand blijft.

Schoonmaken zonnepanelen

Door weer, wind en uitlaatgassen worden uw zonnepanelen vervuild. Vervuilde zonnepanelen laten minder licht door naar de zonnecellen, waardoor u minder energie opwekt. GWS dé Schoonmaker heeft specialisten op het gebied van het schoonmaken van zonnepanelen.

Computerreiniging

Reiniging van toetsenborden, beeldschermen en muizen heeft alleen effect als dit regelmatig gebeurt. GWS dé schoonmaker neemt deze zorg graag van u over. Samen met onze partner DISKO hebben wij een reinigingsconcept voor u samengesteld
Quote Author

Wij werken al ruim 15 jaar met GWS. De afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een direct marketingorganisatie met 65 medewerkers. Er komen regelmatig klanten uit de ICT en Automotive sector bij ons over de vloer. Transparantie is een van onze kernwaarden en wij geven onze klanten dan ook graag een kijkje in onze keuken. Wij krijgen vaak complimenten hoe het er bij ons uitziet. Dit komt zeker niet in de laatste plaats door de wijze waarop er bij ons wordt schoongemaakt. Een schone en prettige werkomgeving werkt positief voor onze medewerkers en straalt ook uit op onze klanten. Het management van GWS staat midden in de samenleving en is sociaal betrokken. Dit merk je o.a. aan de mensen die vanuit GWS bij ons werken: ik beschouw ze als medewerkers van Computer Profile. Schoonmaak is veel meer dan de laagste prijs. GWS bewijst dit wat mij betreft al jaren.

Michiel Alkemade

Computer Profile

Wij horen graag van u!

Wij staan voor u klaar. Bel ons of vul het formulier in. Wij nemen contact op.

Neem contact op