Schoonmaakonderhoud

Voor een optimaal resultaat van de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden

Een opgeruimd en schoon kantoor is niet alleen het visitekaartje van uw bedrijf. Een schone en frisse werkplek leidt ook tot een hogere productiviteit van uw medewerkers en tot minder verzuim. Natuurlijk voelen ook uw klanten zich prettig in een goed verzorgde werkomgeving. Dit geldt ook voor de trappenhuizen in appartementencomplexen. Ook daar wil u een schone en veilige omgeving.

Dagschoonmaak

Denkt u na over dagschoonmaak, maar bent u bang dat wij u storen tijdens uw werk? Overdag schoonmaken is goed mogelijk. De medewerkers van GWS dé schoonmaker werken voor 80% tijdens kantooruren. Door onze zichtbaarheid is de waardering en het respect veel hoger dan schoonmaken tijdens de avonduren. Onze 400 medewerkers worden allemaal opgeleid en krijgen tijdens de opleiding een extra module ‘communiceren en signaleren’, zodat ze uw medewerkers en bezoekers ook vriendelijk begroeten. Onze medewerkers zijn trots dat ze het vak schoonmaken hebben. Zo kunnen ze laten zien wie ze zijn en welke talenten ze hebben. Dit alles is om toegevoegde waarde te zijn voor uw organisatie. Daarnaast wordt er gewerkt met ergonomische en geluidsarme materialen en machines. Dagschoonmaak heeft als bijkomend voordeel dat uw medewerkers bewust worden van hun vervuiling en zelf gaan zorgen dat alles netjes en schoon blijft. Eventueel kunnen we u ondersteunen in dit proces. 

Wij werken transparant en duurzaam

Of het nu gaat om een eenmalige, dagelijkse of periodieke schoonmaak: GWS dé schoonmaker zorgt met vakkundige medewerkers en professionele middelen voor een optimaal eindresultaat.

Wilt u advies over schoonmaakonderhoud? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.