Zorg

Uw bewoners verblijven lange tijd in uw zorginstelling en willen zich daarom altijd thuisvoelen. Wij spelen hierin een belangrijke rol. Wij zorgen niet alleen voor een hygiënische omgeving, wij stellen mensen ook op hun gemak met vertrouwde gezichten en een helpende hand waar nodig. Schoonmaak in de zorg is meer dan alleen klassieke schoonmaak. 

Voor een prettige en schone leefomgeving van uw zorginstelling

In een schone omgeving voelen uw cliënten zich prettiger en kunnen ze leven zoals ze dat gewend zijn. Wij zien dat de hulpvraag aan de schoonmakende partij in de zorg verandert. In eerste instantie blijven wij verantwoordelijk voor een schone omgeving. Daarbij kijken we waar we waarde kunnen toevoegen. Waar mogelijk betrekken wij de bewoners bij het schoonmaakproces.  

Onze medewerkers worden allemaal opgeleid en krijgen tijdens de opleiding een extra module ‘communiceren en signaleren’, zodat ze uw bewoners vriendelijk begroeten. Onze medewerkers zijn trots op hun schoonmaakvak. Zo kunnen ze laten zien wie ze zijn en welke talenten ze hebben. Alles om van toegevoegde waarde te zijn voor uw organisatie. Zij werken met innovatieve, ergonomische en geluidsarme materialen en machines. 

Naast de dagelijkse schoonmaak verzorgen wij de periodieke schoonmaak. Denk aan de dieptereiniging van uw keuken, het reinigen van het afzuigsysteem, markiezen en zonneschermen.  

Zorg schoonmaak

Wilt u advies over schoonmaken in uw zorginstelling? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

Gaby Westelaken
Schoonmaakadviseur

Stel mij al uw vragen

Stel uw vraag
Quote Author

Onze samenwerking met GWS de Schoonmaker dateert sinds eind 2008 toen wij onze intrek namen in onze locatie op Bedrijvenpark De Brand. Ik heb Gaby Westelaken leren kennen binnen diverse Bossche netwerkorganisaties als een ondernemer met een duidelijke visie en met een betrokken organisatie. Reden voor Riemersma Leasing om met zijn bedrijf samen te werken. Sinds die tijd komen Nicole en Henry een aantal uren per week voor het dagelijks onderhoud en dat doen zij goed. Flexibel, betrokken en altijd aanwezig. Daarnaast komen maandelijks andere collega’s voor de glasbewassing. Een transparante samenwerking en net als Riemersma Leasing is GWS de Schoonmaker een familiebedrijf. Een organisatie met betrokken medewerkers die voor ons het verschil maken.

Rob Gielens

Riemersma Leasing