Cultuur

Cultuur draait om beleving. Uw gasten willen een dag of een avondje uit. Los van alle dagelijks beslommeringen en puur genieten. U stelt alles in het werk om hiervoor te zorgen. U heeft daarvoor een betrouwbare, flexibele partner nodig. Wij zijn dit. Deskundig, gastvrij, flexibel en wij denken met u mee. Zo hebben uw gasten dagelijks plezier van uw aanbod en onze aanpak. 

 

Genieten in een schone omgeving

Onze diensten stemmen wij volledig en continu af op de omstandigheden binnen uw organisatie. Uw aanbod is wisselend en dynamisch. Daar spelen wij op in. Wij zorgen dat alles loopt door de juiste schoonmaak, dagelijkse controles, korte communicatielijnen en afspraken op maat. Wij zijn uw partner en zorgen altijd voor innovatieve oplossingen. Innovatie en vernieuwing is waar Cultuur voor staat en wij ook!

Onze medewerkers worden allemaal opgeleid en krijgen tijdens de opleiding een extra module ‘communiceren en signaleren’, zodat ze uw gasten vriendelijk begroeten. Onze medewerkers zijn trots dat ze het vak schoonmaken hebben. Zo kunnen ze laten zien wie ze zijn en welke talenten ze hebben. Alles om van toegevoegde waarde te zijn voor uw organisatie. Zij werken met innovatieve, ergonomische en geluidsarme materialen en machines. 

Naast de dagelijkse schoonmaak verzorgen wij de periodieke schoonmaak. Denk aan de dieptereiniging van uw keuken, het reinigen van het afzuigsysteem en het reinigen van uw markiezen en zonneschermen.  

Cultuur schoonmaak

Wilt u advies over schoonmaken in uw culturele organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

Gaby Westelaken
Schoonmaakadviseur

Stel mij al uw vragen

Stel uw vraag

Bekijk ook de andere segmenten waarin wij actief zijn

Quote Author

Onze samenwerking met GWS de Schoonmaker dateert sinds eind 2008 toen wij onze intrek namen in onze locatie op Bedrijvenpark De Brand. Ik heb Gaby Westelaken leren kennen binnen diverse Bossche netwerkorganisaties als een ondernemer met een duidelijke visie en met een betrokken organisatie. Reden voor Riemersma Leasing om met zijn bedrijf samen te werken. Sinds die tijd komen Nicole en Henry een aantal uren per week voor het dagelijks onderhoud en dat doen zij goed. Flexibel, betrokken en altijd aanwezig. Daarnaast komen maandelijks andere collega’s voor de glasbewassing. Een transparante samenwerking en net als Riemersma Leasing is GWS de Schoonmaker een familiebedrijf. Een organisatie met betrokken medewerkers die voor ons het verschil maken.

Rob Gielens

Riemersma Leasing