Sectoren

Kantoren

In een tijd waarin flexwerken steeds populairder wordt, is het belangrijk om uw kantoor zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor uw werknemers. Een schoon en fris kantoor kan daar enorm aan bijdragen. GWS dé Schoonmaker heeft al ruim 40 jaar ervaring.

Lees meer

Woningcorporaties

Een schone leefomgeving zorgt voor een prettige ervaring. Dit gaat voor appartement bewoners verder dan hun eigen voordeur. Daarom is het belangrijk dat de openbare ruimtes van woningcorporaties schoon zijn en zelfs stralen. GWS zorgt voor een schoon en fris gebouw.

Lees meer

Hotels & Horeca

Het aantal bezoekers van uw hotel hangt af van de online beoordelingen. Een schoon hotel is daarbij ontzettend belangrijk. GWS de Schoonmaker zorgt ervoor dat uw hotel er schoon en fris uitziet, zodat uw gasten zich prettig en op hun gemak voelen.

Lees meer

Cultuur

De beleving van uw gasten staan op nummer 1

Lees meer

Zorg

Uw bewoners moeten zich thuis voelen

Lees meer

Onderwijsinstellingen

Een veilige en schone leeromgeving zorgt ervoor dat uw leerlingen met plezier naar school toe komen. Het kan er zelfs toe leiden dat ze in eerste instantie de keuze maken voor uw school. Voor iedere onderwijsinstelling hebben wij de perfecte aanpak.

Lees meer

Onze diensten

Diensten
Quote Author

Onze samenwerking met GWS de Schoonmaker dateert sinds eind 2008 toen wij onze intrek namen in onze locatie op Bedrijvenpark De Brand. Ik heb Gaby Westelaken leren kennen binnen diverse Bossche netwerkorganisaties als een ondernemer met een duidelijke visie en met een betrokken organisatie. Reden voor Riemersma Leasing om met zijn bedrijf samen te werken. Sinds die tijd komen Nicole en Henry een aantal uren per week voor het dagelijks onderhoud en dat doen zij goed. Flexibel, betrokken en altijd aanwezig. Daarnaast komen maandelijks andere collega’s voor de glasbewassing. Een transparante samenwerking en net als Riemersma Leasing is GWS de Schoonmaker een familiebedrijf. Een organisatie met betrokken medewerkers die voor ons het verschil maken.

Rob Gielens

Riemersma Leasing