Gevelreiniging

Uw gebouw is het visiteplaatje van uw bedrijf. Graffiti, roet, vochtplekken, klak- en groene aanslag zijn dus een No-Go. Uw pand doorstaat elk weertype. Regen, storm en zon.
Voorkomen van vervuiling is beter dan herstellen. In overleg met u zullen wij u een advies geven over de beste optie voor uw pand: een eenmalige reiniging, impregneren of een gevelcoating. Wij zoeken naar een duurzame oplossing waardoor uw pand in goede staat blijft en u geld bespaart.

Het is daarom belangrijk om uw pand op tijd te laten reinigen. Dit komt ook ten goede aan de levensduur van uw gebouw.

Reiniging van gevel bedrijfspand

Onze specialisten zijn VCA gecertificeerd en hebben alle benodigde opleidingen gevolgd. Zij hebben de kennis en de ervaring om te bepalen hoe graffiti en of vervuiling aan te pakken. Voor aanvang van de werkzaamheden wordt er een risico inventarisatie en evaluatie gemaakt. Zo kunnen we altijd veilig werken. 

Wilt u advies over gevelreiniging? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

Gaby Westelaken
Schoonmaakadviseur

Stel mij al uw vragen

Stel uw vraag

Deze diensten bieden wij o.a. aan in de volgende segmenten

Quote Author

Onze samenwerking met GWS de Schoonmaker dateert sinds eind 2008 toen wij onze intrek namen in onze locatie op Bedrijvenpark De Brand. Ik heb Gaby Westelaken leren kennen binnen diverse Bossche netwerkorganisaties als een ondernemer met een duidelijke visie en met een betrokken organisatie. Reden voor Riemersma Leasing om met zijn bedrijf samen te werken. Sinds die tijd komen Nicole en Henry een aantal uren per week voor het dagelijks onderhoud en dat doen zij goed. Flexibel, betrokken en altijd aanwezig. Daarnaast komen maandelijks andere collega’s voor de glasbewassing. Een transparante samenwerking en net als Riemersma Leasing is GWS de Schoonmaker een familiebedrijf. Een organisatie met betrokken medewerkers die voor ons het verschil maken.

Rob Gielens

Riemersma Leasing