Computerreiniging

Hoe vaak reinigt u uw toetsenbord, beeldscherm en muis?

Zijn deze bacterie- en virusvrij?

Uit onderzoek blijkt dat computerhardware vaak is vervuild omdat deze niet regelmatig gereinigd wordt. Vervuiling door etensresten, huidschilfers en bacteriën door niezen of toiletbezoek heeft een negatief effect op de gebruikers. Een toiletbril is vaak schoner dan een toetsenbord!

Zo kunnen uw medewerkers niet hygiënisch en veilig werken. Het is één van de grootste ergenissen op het werk. Dit kan anders!

 

Een schone werkplek levert u veel voordeel op!

Een schone werkplek levert u veel voordeel op:

  • Hogere productiviteit (een schone werkplek werkt prettiger).
  • Minder ziekteverzuim (het risico op ziekte is lager waardoor uw werkproces onverminderd doorgaat).
  • Minder vermoeide ogen of hoofdpijn door vervuilde beeldschermen (uw medewerkers blijven fit).
  • Langere levensduur apparatuur (goed onderhoud bespaart geld en het milieu).
  • Hogere medewerkerstevredenheid (hygiëne en aandacht doen wonderen).

Kortom, regelmatig onderhoud = kostenbesparing en blije medewerkers!

 

Onze werkwijze

Reiniging van toetsenborden, beeldschermen en muizen heeft alleen effect als dit regelmatig gebeurt. GWS dé schoonmaker neemt deze zorg graag van u over. Samen met onze partner DISKO hebben wij een reinigingsconcept voor u samengesteld:

  • 1 x per jaar diepte reiniging door onze specialisten.                             
  • Reinigingssets voor de tussentijdse reiniging door de gebruikers. Het is ook mogelijk om deze met uw eigen logo en uitstraling te leveren. 

 

Quote Author

Onze samenwerking met GWS de Schoonmaker dateert sinds eind 2008 toen wij onze intrek namen in onze locatie op Bedrijvenpark De Brand. Ik heb Gaby Westelaken leren kennen binnen diverse Bossche netwerkorganisaties als een ondernemer met een duidelijke visie en met een betrokken organisatie. Reden voor Riemersma Leasing om met zijn bedrijf samen te werken. Sinds die tijd komen Nicole en Henry een aantal uren per week voor het dagelijks onderhoud en dat doen zij goed. Flexibel, betrokken en altijd aanwezig. Daarnaast komen maandelijks andere collega’s voor de glasbewassing. Een transparante samenwerking en net als Riemersma Leasing is GWS de Schoonmaker een familiebedrijf. Een organisatie met betrokken medewerkers die voor ons het verschil maken.

Rob Gielens

Riemersma Leasing