Nieuws

Geeft schoonmaak een gezicht

29Jan
Glazenwasser ziet schilderijen

De kunst van glasbewassing

Poëzie en glasbewassing lijken geen logische combinatie. Maar als je je fantasie gebruikt, is alles een schilderij en onze glazenwassers maken het schilderij altijd alleen maar mooier. Het gedicht van Menno Wigman gaat juist over een persoon die tijdens het glazenwassen naar buiten kijkt,

Lees Meer
08Nov
Artikel Financieel Dagblad over de arbeidsmarkt in Noordoost Brabant

Samenwerking in Noordoost Brabant

In het FD stond een artikel over de samenwerking in Noordoost Brabant op het gebied van de arbeidsmarkt. In het artikel was aandacht voor een medewerker van GWS de schoonmaker.

Lees Meer
10Oct
Week van GWS de schoonmaker

Expert op het thema duurzaamheid?

In de week van 10 oktober verzorgen wij het schoonmaakjournaal. Elke dag is er een nieuw item.

Lees Meer
20Jul
Windowdressing of kunnen bedrijven echt duurzamer worden?

Windowdressing of kunnen bedrijven echt duurzamer worden?

We leven in een rare wereld. tegenwoordig predikt vrijwel ieder bedrijf ‘duurzaam en sociaal’ te zijn, maar wie moet je geloven? WIndowdressing is niet nodig. Het kan ook echt!

Lees Meer
09Feb
Keep on Learning Estafettestokje

GWS Dé Schoonmaker neemt het Keep on Learning estafettestokje over

GWS Dé Schoonmaker neemt het Keep on Learning estafettestokje over Leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid van personeel. In tijden van krapte op de arbeidsmarkt is dit belangrijker dan ooit. Maar hoe werkt dat bij bedrijven in de praktijk? Welke inspirerende verhalen hebben zij te vertellen? De werkgeversestafette Keep on Learning gaat langs verschillende werkgevers in de regio Noordoost Brabant die zich inspannen voor een leeromgeving binnen hun bedrijf. Deze keer: GWS dé Schoonmaker in Den Bosch, die het 13e estafettestokje in ontvangst neemt.

Lees Meer