Onderwijsinstellingen

Leerlingen en ouders stellen bij de schoolkeuze de totale schoolbeleving centraal. Daarom wilt u een betaalbare, veilige, schone en gezellige leeromgeving bieden. GWS dé schoonmaker zorgt hier samen met u voor. Een schone schoolomgeving bevordert de leerprestaties. Met schone lokalen, aula of kantine zullen wij ervoor zorgen dat leerlingen met plezier naar school gaan. GWS dé schoonmaker inventariseert samen met u, wat u en uw gebruikers verwachten.

Ervaring met schoonmaken op scholen

Afval op school is nog altijd een hardnekkig probleem. Naast het feit dat dit afval zorgt voor een rommelig beeld, levert het ook extra werk op voor onze schoonmaakmedewerkers die worden ingezet op scholen. Wij denken daarom mee in het gewenste gedrag van uw leerlingen en geven bijvoorbeeld ook gastcolleges in bewustwording. Uiteindelijk zijn uw leerlingen/studenten een belangrijk onderdeel in het proces om de school schoon te houden. 

We hebben inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met schoonmaken op scholen. Van basisonderwijs tot aan grote schoolgemeenschappen met meerdere vestigingen. Een belangrijke vraag binnen het onderwijs is altijd: hoe houd ik de schoonmaak betaalbaar? Wij denken daarin met u mee en communiceren hierin transparant.

We zijn net als uw school ook altijd in beweging. 

Schoonmaakbedrijf school

Wilt u advies over schoonmaken op uw school? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

Gaby Westelaken
Schoonmaakadviseur

Stel mij al uw vragen

Stel je vraag

Bekijk ook de andere segmenten waarin wij actief zijn

Quote Author

Onze samenwerking met GWS de Schoonmaker dateert sinds eind 2008 toen wij onze intrek namen in onze locatie op Bedrijvenpark De Brand. Ik heb Gaby Westelaken leren kennen binnen diverse Bossche netwerkorganisaties als een ondernemer met een duidelijke visie en met een betrokken organisatie. Reden voor Riemersma Leasing om met zijn bedrijf samen te werken. Sinds die tijd komen Nicole en Henry een aantal uren per week voor het dagelijks onderhoud en dat doen zij goed. Flexibel, betrokken en altijd aanwezig. Daarnaast komen maandelijks andere collega’s voor de glasbewassing. Een transparante samenwerking en net als Riemersma Leasing is GWS de Schoonmaker een familiebedrijf. Een organisatie met betrokken medewerkers die voor ons het verschil maken.

Rob Gielens

Riemersma Leasing