GWS en innovatie

Veel relaties hebben duurzame doelstellingen. Wij dragen daaraan bij door het gebruik van Smart Tablets en Smart Bamboe microvezeldoeken en moppen.

Microvezel moppen en doeken laten bij het uitspoelen en wassen veel microplastics achter in het water. Door moppen en doeken van bamboe te gebruiken, verminderen we de hoeveelheid microplastics in het afvalwater aanzienlijk. Door onze keuzes, maken we de berg plastic afval veel kleiner. We verminderen de CO2 uitstoot door transport flink omlaag brengen door te kiezen voor een reinigingsmiddel in tabletvorm en te kiezen voor moppen en doeken die in Europa worden geproduceerd in plaats van China. Met Schoner Schoon maken we samen Nederland schoner én dragen bij aan de duurzame doelstellingen van onze opdrachtgevers.

Naar onze mening verandert de economie van Ego naar Eco. Deze verbondenheid zorgt dat wij, onze medewerkers, opdrachtgevers en andere stakeholders duurzamer gaan handelen. Daarbij is de mens de basis en dus begint elke innovatie met sociale innovatie. 

Gaby Westelaken
Schoonmaakadviseur

Stel mij al uw vragen

Stel uw vraag

Wat is innovatie voor GWS dé schoonmaker?

Slimmer Schoon

Slimmer Schoon is afgestemd op de dagelijkse praktijk van de schoonmaak. Onze Slimmer Schoon methodes bestaan uit een compleet systeem van moppen, pads, doeken, werkwagens en chemie. De uitstekende resultaten komen door de combinatie van hoogwaardige chemie en sterk absorberende moppen. Sklimmer Schoon werkt lichter, sneller, schoner en is duurzaam.

Cradle-to-Cradle

In 2010 is GWS dé schoonmaker gestart met haar eigen cradle-to-cradle project. Er zijn drie afvalstromen in schoonmaakland: vuilniszakken, stofzuigerzakken en lege flacons. Wij zamelen bij onze relaties deze lege flacons in. Om te recyclen en uiteindelijk om te zetten in een hoogwaardiger product zoals afvalbakken en tennisballen.

Digitalisering

U, als eindverantwoordelijke voor facilitaire zaken, kent het wel, de papieren DKS formulieren. Een stapel papier waar uiteindelijk niets mee gedaan wordt. Wij werken al jaren met digitale controles. Handig voor u. Net zoals het feit dat wij trends signaleren.

Big Data

In samenwerking met relaties werken we aan een project waarbij we kijken hoe we de beschikbare data van GWS dé schoonmaker kunnen opschonen, gebruiken en verrijken. De insteek is om meer en gerichte aandacht aan onze relaties en medewerkers te geven.

Schoner Schoon

Met Schoner Schoon laten we zien dat wij voorop lopen in het verbeteren van het milieu. Wij durven met recht wel te stellen dat we koploper zijn. Uiteindelijk is de wereld voor en van onze kinderen.