Schoonmaakbedrijf Oss

Betrouwbare en Professionele schoonmaak voor de zakelijke markt

Schoonmaakonderhoud

Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. GWS zorgt dat dit professioneel gedaan wordt met gemotiveerde, opgeleide, vaste medewerkers.

Glasbewassing

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. GWS zorgt voor de glasbewassing van uw ramen en uw kozijnen. Daarnaast verwijderen we graffiti, groene aanslag of vochtplekken.

Huishoudelijke Hulp

Een huishoudelijke hulp van Gascogne maakt schoon, stofzuigt, wast, strijkt en doet zelfs de boodschappen. U kunt zelf kiezen van welke diensten u gebruik wil maken en kunt al vanaf 1 uur per week huishoudelijke hulp inhuren. Geschikt voor iedereen die hulp in de huishouding nodig heeft.

Schoonmaakbedrijf in Oss

Schoonmaken is al jarenlang de specialiteit van GWS dé schoonmaker. Als familiebedrijf hebben wij iets extra's: niet alleen de zorg voor uw bedrijf staat hoog in het vaandel, maar ook de zorg voor onze schoonmakers. Daarom krijgen schoonmakers bij GWS dé schoonmaker persoonlijke begeleiding en training. Wij investeren veel in ons personeel omdat we van mening zijn dat schoonmaken mensenwerk is. MVO is daarom ook één van onze speerpunten. Betrokken werknemers resulteert in een lager ziekteverzuim en hogere kwaliteit voor onze opdrachtgevers. Dit maakt GWS dé schoonmaker tot het duurzaamste schoonmaakbedrijf in regio Oss. U kunt ons bellen of mailen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.

Sociaal ondernemen is een kwestie van doen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Naar contactformulier