Schoonmaakbedrijf Oss

Onze diensten

Schoonmaakonderhoud

Klanten voelen zich prettig in een goed verzorgde werkomgeving. Dit geldt ook voor de trappenhuizen in appartementencomplexen. Ook daar wil u een schone en veilige omgeving. GWS dé schoonmaker zorgt voor een optimaal eindresultaat.

Glasbewassing

Schone beglazing zorgt voor een verzorgd aanzien van uw pand. Omdat ieder pand anders is met andere beglazing, is iedere glasbewassing maatwerk. Onze specialisten zijn getraind in alle soorten beglazing en kozijnen.

Vloeronderhoud

Omdat vloeren intensief gebruikt worden, is het ook nodig dat er intensief vloeronderhoud is. Het schoonmaken van vloeren is voor GWS dé Schoonmaker al langer een van de belangrijkste specialisaties. Onze medewerkers weten welke reinigingsmanier het beste is voor uw vloer.

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire hygiëne is één van de concepten waarmee u zich, met ons als schoonmaakbedrijf, kunt onderscheiden. Zoveel mensen, zoveel verschillende smaken. Omdat we u en uw klanten zo goed mogelijk willen bedienen, zorgen wij graag voor uitstekend verzorgde toiletruimte.

Eenmalige schoonmaak

Wanneer een pand wordt opgeleverd na de bouw, verbouwing of verhuizing, is het 'bezemschoon'. GWS de Schoonmaker zorgt ervoor dat het pand direct bruikbaar of bewoonbaar is en kan zelfs al tijdens de bouw helpen met de bouwplaats schoon en georganiseerd te houden.

Dieptereiniging keuken

In keukens is hygiëne van groot belang. De overheid stelt dan ook strenge eisen aan professionele keukens. Een goed schoongemaakte keuken zorgt niet alleen voor een betere brandveiligheid, maar ook voor een goede uitstraling naar uw klanten toe.

Gevelreiniging

Vaak is uw pand een visitekaartje van uw onderneming. Graffiti-, roet- en vochtplekken daarbij dus een no-go. Behalve dat uw pand er na behandeling weer schoon uit ziet, zorgt het er ook voor dat de levensduur van uw pand beter in stand blijft.

Schoonmaken zonnepanelen

Door weer, wind en uitlaatgassen worden uw zonnepanelen vervuild. Vervuilde zonnepanelen laten minder licht door naar de zonnecellen, waardoor u minder energie opwekt. GWS dé Schoonmaker heeft specialisten op het gebied van het schoonmaken van zonnepanelen.

Computerreiniging

Reiniging van toetsenborden, beeldschermen en muizen heeft alleen effect als dit regelmatig gebeurt. GWS dé schoonmaker neemt deze zorg graag van u over. Samen met onze partner DISKO hebben wij een reinigingsconcept voor u samengesteld

Schoonmaakonderhoud

Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. GWS zorgt dat dit professioneel gedaan wordt met gemotiveerde, opgeleide, vaste medewerkers.

Glasbewassing

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. GWS zorgt voor de glasbewassing van uw ramen en uw kozijnen. Daarnaast verwijderen we graffiti, groene aanslag of vochtplekken.

Huishoudelijke Hulp

Een huishoudelijke hulp van Gascogne maakt schoon, stofzuigt, wast, strijkt en doet zelfs de boodschappen. U kunt zelf kiezen van welke diensten u gebruik wil maken en kunt al vanaf 1 uur per week huishoudelijke hulp inhuren. Geschikt voor iedereen die hulp in de huishouding nodig heeft.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Naar contactformulier