Schoonmaakbedrijf in Breda

Betrouwbare en Professionele schoonmaak voor de zakelijke markt

Schoonmaakonderhoud

Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. GWS zorgt dat dit professioneel gedaan wordt met gemotiveerde, opgeleide, vaste medewerkers.

Glasbewassing

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. GWS zorgt voor de glasbewassing van uw ramen en uw kozijnen. Daarnaast verwijderen we graffiti, groene aanslag of vochtplekken.

Huishoudelijke Hulp

Ons zusterbedrijf Gascogne maakt niet alleen uw huis schoon, maar helpt u ook met wassen, strijken en zelfs de boodschappen. Een huishoudelijke hulp van Gascogne biedt dus voordelen voor iedereen die wel een extra handje in het huishouden kan gebruiken.

Schoonmaakbedrijf in Breda

Als schoonmaakbedrijf in de regio Breda verzorgt GWS dé schoonmaker de complete schoonmaak van bedrijven, overheden en o.a. woningbouwverenigingen. Als familiebedrijf weet GWS dé schoonmaker dat schoonmaak draait om de juiste mensen op de juiste werkplek. Onze schoonmakers krijgen naast de schoonmaakopleiding ook een training in communicatie en signalering. Zodat zij op uw kantoor meer zijn dan zomaar een schoonmaker. GWS dé schoonmaker helpt graag. U kunt ons bellen of mailen.Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.

Sociaal ondernemen is een kwestie van doen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Naar contactformulier