Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Betrouwbare en Professionele schoonmaak voor de zakelijke markt

Schoonmaakonderhoud

Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. GWS dé schoonmaker zorgt dat dit professioneel gedaan wordt met gemotiveerde, opgeleide, vaste medewerkers.

Glasbewassing

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. GWS dé schoonmaker zorgt voor de glasbewassing van uw ramen en uw kozijnen. Daarnaast verwijderen we graffiti, groene aanslag of vochtplekken.

Huishoudelijke Hulp

Ons zusterbedrijf Gascogne maakt schoon, stofzuigt, wast de ramen en biedt daarnaast ook hulp aan bij wassen, strijken en de boodschappen! Geschikt voor iedereen die hulp in de huishouding nodig heeft: tweeverdieners, PGB-ers, gezinnen en senioren.

Schoonmaakbedrijf in Den Bosch

Als schoonmaakbedrijf in de regio Den Bosch verzorgt GWS dé schoonmaker de complete schoonmaak van bedrijven, overheden en o.a. woningbouwverenigingen. Als familiebedrijf weet GWS dé schoonmaker dat schoonmaak draait om de juiste mensen op de juiste werkplek. Onze schoonmakers krijgen naast de schoonmaakopleiding ook een training in communicatie en signalering. Zodat zij op uw kantoor meer zijn dan zomaar een schoonmaker. GWS dé schoonmaker helpt graag! U kunt ons bellen of mailen.Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.

Sociaal ondernemen is een kwestie van doen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Naar contactformulier