Woningcorporaties

Voor een goede beleving van openbare ruimtes

Bewoners van appartementencomplexen voelen zich betrokken bij hun woonomgeving. De beleving van een woonomgeving gaat verder dan hun eigen voordeur. Dit vergt specifieke eisen van een schoonmaakbedrijf. Daarom is de beleving van de openbare ruimtes belangrijk voor woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders.

Schoonmaak gebouwen

Dezelfde medewerkers, vaste werktijden en zicht op de uitgevoerde werkzaamheden zijn essentieel voor de beeldvorming van de huurders. Na de uitvoering van de werkzaamheden moeten ze zicht hebben of de entrees, trappenhuizen en liften ook daadwerkelijk schoongemaakt zijn. Onze werkprogramma’s worden na uitvoering van de werkzaamheden standaard afgetekend. Dit zorgt voor transparantie. De eerste indruk beïnvloedt het oordeel over het woonplezier van een appartement sterk. Daarin kan een eigenaar of beheerder, en dus ook GWS dé schoonmaker, het verschil maken. Verschil door die openbare ruimte niet alleen schoon te houden, maar vooral te laten stralen. Deze beleving draagt ook bij dat bewoners zelf zorgen dat de openbare ruimtes niet vervuilen. Voorkomen van vervuiling is beter dan herstellen. In overleg met u zullen wij u een advies geven. Het is daarom belangrijk om uw openbare ruimtes periodiek te laten reinigen. Dit komt ook ten goede aan de levensduur van uw gebouw.

Dit gebeurt door onze trappenhuis specialisten. Zij krijgen tijdens de opleiding een extra module ‘communiceren en signaleren’, zodat ze de bewoners en de bezoekers ook vriendelijk begroeten. Onze ervaring is dan ook dat de bewoners en onze medewerkers een band krijgen.

Woningbouwvereniging schoonmaak

Wilt u advies over woningbouwverenigingen en VVE’s? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

Bekijk ook de andere segmenten waarin wij actief zijn