Onderwijsinstellingen

Een betaalbare, veilige, schone en gezellige leeromgeving

Leerlingen en ouders stellen de totale schoolbeleving centraal bij de schoolkeuze. Daarom wilt u een betaalbare, veilige, schone en gezellige leeromgeving. GWS dé schoonmaker zorgt hiervoor.  Een schone schoolomgeving moet de leerprestaties bevorderen. Daarnaast moeten schone lokalen, aula of kantine ervoor zorgen dat de leerlingen met plezier naar school gaan. GWS dé schoonmaker inventariseert samen met u, wat u en uw gebruikers verwachten.

Ervaring met schoonmaken op scholen

Afval op school is nog altijd een hardnekkig probleem. Naast het feit dat dit afval zorgt voor een rommelig beeld, levert het ook extra werk op voor onze schoonmaakmedewerkers die worden ingezet op scholen. Wij denken daarom mee in het gewenste gedrag van uw leerlingen en geven bijvoorbeeld ook gastcolleges in bewustwording. Uiteindelijk zijn uw leerlingen/studenten een belangrijk onderdeel in het proces om de school schoon te houden. 

We hebben inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met schoonmaken op scholen. Van basisonderwijs tot aan grote schoolgemeenschappen met meerdere vestigingen. Een belangrijke vraag binnen het onderwijs is altijd: hoe houd ik de schoonmaak betaalbaar? Wij denken daarin met u mee en communiceren hierin transparant.

We zijn net als uw school ook altijd in beweging. 

Schoonmaakbedrijf school

Wilt u advies over schoonmaken op uw school? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

Bekijk ook de andere segmenten waarin wij actief zijn