Kantoren

Voor een fijne, schone werkplek en hogere productiviteit

In een dynamische wereld waarbij men tegenwoordig spreekt over thuiswerken en flexplekken wordt het gevoel bij de werkplek steeds belangrijker. Het kantoor moet een aangename plek zijn om te werken. Uw medewerkers en bezoekers moeten zich welkom en thuis voelen.

Kantoor schoonmaak

Wist u dat een schoon en opgeruimd kantoor zorgt dat uw medewerkers productiever en meer tevreden zijn? Uit diverse onderzoeken blijkt dat schoonmaak hiervoor zorgt. Ook al veranderen kantoren vaak tegenwoordig, één onderdeel blijft altijd hetzelfde: het kantoor moet altijd schoon zijn. GWS dé schoonmaker zorgt hiervoor. Het schoonmaken van kantoren behoort professioneel gedaan te worden om een prettige werksfeer te creëren. GWS dé schoonmaker levert u scherp maatwerk bij het schoonmaken van kantoren. Ongeacht formaat, indeling en gebruik van uw kantoren. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in schoonmaakonderhoud en maken voor u altijd een offerte waarbij de met u afgesproken prijs-kwaliteit verhouding bepalend zijn.

Schoonmaak bij bedrijven

Denk u na over dagschoonmaak, maar bent u bang dat wij u storen tijdens uw werk? Overdag schoonmaken is goed mogelijk. De medewerkers van GWS dé schoonmaker werken voor 80 % tijdens kantooruren. Door onze zichtbaarheid is de waardering en het respect veel hoger dan schoonmaken tijdens de avonduren. Onze 400 medewerkers worden allemaal opgeleid en krijgen tijdens de opleiding een extra module ‘communiceren en signaleren’, zodat ze uw medewerkers en bezoekers ook vriendelijk begroeten. Dagschoonmaak heeft als bijkomend voordeel dat uw medewerkers bewust worden van hun vervuiling en gaan zelf zorgen dat alles netjes en schoon blijft. Eventueel kunnen we u ondersteunen in dit proces.

Wilt u advies over schoonmaken in kantoren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.