Hotels

Voor een goede beleving voor uw gasten

In een wereld waarin rating sites bepalen of uw hotel vol zit, is schoonmaakonderhoud tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Uw gasten voelen zich direct welkom en thuis in een schone en frisse hotelkamer. Uw hotel moet vooral uitnodigend zijn. In de hotelsector draait het om de beleving van de gast.

Schone, gastvrije uitstraling van uw hotel

Daarom garanderen wij een schone, gastvrije uitstraling van uw hotel. Wij streven naar 100% kwaliteitsgarantie en voeren wekelijkse controles uit. Die dragen bij aan het realiseren van de hoge standaard die u wenst. Uw visie wordt vertaald in onze dienstverlening. We stellen in samenwerking met u een maatwerk dienstenpakket samen.

Onze medewerkers worden allemaal opgeleid en krijgen tijdens de opleiding een extra module ‘communiceren en signaleren’, zodat ze uw gasten vriendelijk begroeten. Onze medewerkers zijn trots dat ze het vak schoonmaken hebben. Zo kunnen ze laten zien wie ze zijn en welke talenten ze hebben. Alles om een toegevoegde waarde te zijn voor uw organisatie.  Daarnaast wordt er gewerkt met ergonomische en geluidsarme materialen en machines.

Hotel schoonmaak

Wilt u advies over schoonmaken in uw hotel? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.