Segmenten

Onderwijsinstellingen

Een veilige en schone leeromgeving zorgt ervoor dat uw leerlingen met plezier naar school toe komen. Het kan er zelfs toe leiden dat ze in eerste instantie de keuze maken voor uw school. Voor iedere onderwijsinstelling hebben wij de perfecte aanpak.

Lees meer

Hotels

Het aantal bezoekers van uw hotel hangt af van de online beoordelingen. Een schoon hotel is daarbij ontzettend belangrijk. GWS de Schoonmaker zorgt ervoor dat uw hotel er schoon en frist uitziet, zodat uw gasten zich prettig en op hun gemakt voelen.

Lees meer

Woningcorporaties

Een schone leefomgeving zorgt voor een prettige ervaring. Dit gaat voor appartement bewoners verder dan hun eigen voordeur. Daarom is het belangrijk dat de openbare ruimtes van woningcorporaties schoon zijn en zelfs stralen. GWS zorgt voor een schoon en fris gebouw.

Lees meer

Kantoren

In een tijd waarin flexwerken steeds populairder wordt, is het belangrijk om uw kantoor zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor uw werknemers. Een schoon en fris kantoor kan daar enorm aan bijdragen. GWS dé Schoonmaker heeft al ruim 40 jaar ervaring.

Lees meer