Geeft schoonmaak een gezicht

Nieuw. Open Hiring

Neem contact op! Diensten

Open Hiring

Open Hiring

Open Hiring® houdt in dat je, als je wilt werken, gewoon aan de slag gaat. Zonder sollicitatiegesprek, cv of bemoeienis van de overheid. Iedereen is welkom, ongeacht wat je in het verleden hebt gedaan, je opleiding of ervaring. We hebben allemaal zo ons eigen verhaal.

Waarom doet GWS dé schoonmaker mee?

Wij geloven in kansen? GWS heeft een open mensgerichte bedrijfscultuur en zorgt dat collega's zich snel thuis voelen. Onze medewerkers waarderen het dat we mensen een kans geven.

Ben je nieuwsgierig en gemotiveerd? meld je dan aan. 

Greyston

Waar komt Open Hiring vandaan?

In 1982 richtte zenmeester Bernie Glassman vanuit de boeddhistische basisprincipes Greyston Bakery op. Glassman wilde de armoede bestrijden door werk te creëren voor mensen die het moeilijkst aan een baan komen. Hij stelde daarbij de mensen die hij een baan bood, geen vragen.

Start Foundation

Start Foundation is samen met Greyston gestart om het programma in Nederland uit te rollen. Start Foundation is een onafhankelijk maatschappelijk ontwikkelaar en investeerder die mensen die uitgesloten worden op de arbeidsmarkt, nieuwe perspectieven wil bieden. We streven naar een maatschappij waarin iedereen werkt en die voor iedereen werkt. Hiervoor ontwikkelen we vernieuwende initiatieven, agenderen we knelpunten en zijn we actief in het publieke debat. We willen laten zien dat wezenlijke verandering mogelijk is als bestaande kaders worden losgelaten

GWS dé schoonmaker

GWS dé schoonmaker is een familiebedrijf. In 1984 is Gerrit Westelaken gestart met G.W.S. Laurette, Gert-Jan en Gaby Westelaken hebben het bedrijf laten uitgroeien van eenmanszaak tot een professioneel schoonmaakbedrijf in Brabant met circa 400 medewerkers.

Bedrijfsfilosofie

GWS dé schoonmaker wil het mooiste, beste en vriendelijkste (schoonmaak)bedrijf van Brabant zijn. Wij maken het verschil. Met meer aandacht voor relaties, medewerkers, leveranciers en onze omgeving.

Vacatures

Vacatures

Een paar van de gezichten achter GWS dé schoonmaker